Ontdek Bij de Toren Eten & Drinken

Bij Bij de Toren Eten & Drinken is een gezellige drink- en eetgelegenheid in het kloppende hart van het smaakvolle centrum van Ede. Midden tussen de winkels vind je ons pand op aan de Grotestraat 60-A in Ede. Vanaf onze prachtige hoeklocatie hebben wij uitzicht op een stukje historisch Ede, op de Oude Kerk. Kom je bij ons binnen of neem je plaats op één onze mooie (verwarmde) terrassen? Dan ervaar je meteen waar Bij de Toren Eten & Drinken voor staat: proeven, gezelligheid & genieten! Ontdek hieronder veel meer over ons, zoals over ons veilige en verantwoorde protocol.

Graag tot snel!

In hartje Ede Centrum

Bij de Toren Eten & Drinken vind je op een prachtige locatie, midden in het centrum van Ede. Ben je aan het winkelen? Stap dan gezellig bij ons binnen om te genieten aan een tafeltje of aan onze zithoek die gemaakt is met door ons geselecteerde barnwood planken uit de Alpenlanden. Of neem plaats op één van onze buitenterrassen. Ons team helpt je graag verder!

Handig: er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt!

Kom je ons ontmoeten?

Proeven | Gezelligheid | Genieten

Ons keukenteam werkt met passie aan alle soorten gerechten en hapjes die je op onze menukaart vindt. In onze open keuken werken zij met alleen maar kwaliteitsproducten en verse ingrediënten aan onze lunch-, avondgerechten en borrelhapjes. Kijk ook eens in onze gebaksvitrine met verschillende gebaksoorten, zoals onze bekende monchoutaart. In een gezellige sfeer kan je dus volop genieten van bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Benieuwd naar onze menukaart?

Veilig & verantwoord genieten

Ondanks het hectische en bijzondere jaar is Bij de Toren Team toch positief gebleven, hebben wij ons protocol opgesteld en is ons team ingesteld op de overheidsmaatregelen.

Binnen bieden wij maar liefst 70 zitplaatsen met daartussen genoeg kuchschermen. Onze buitenterrassen hebben wij met de benodigde afstand opgesteld. Zo kan je dus toch veilig en verantwoord van onze gezellige sfeer genieten en onze drank- en menukaart proeven: binnen én buiten!

Samen komen we er wel!

Ontdek hieronder nog meer over ons!

Handige weetjes:

  • Bij de Toren Eten & Drinken vind je in het centrum van Ede. Je auto parkeren kan bijvoorbeeld in de parkeergarage aan de Molenstraat. Dat is op een paar minuten loopafstand van Bij de Toren Eten & Drinken.

  • Op vrijdagavonden zijn er koopavonden in het centrum van Ede. Daarom zijn wij elke vrijdag tot 21.00 uur geopend. Kom dus tijdens het winkelen gezellig dineren en volop genieten!

  • Ook als je lekker even alleen wilt zitten of werken (met gratis WiFi) kan je bij ons volop proeven en genieten in een gezellige sfeer.

Bij ons of thuis eten?

Wist je trouwens dat wij een Pasta to Go kaart hebben? Geen zin om te koken maar wel thuis te eten? Dan neem je toch gewoon een pasta mee naar huis? Je hebt keuze uit verschillende pastasoorten, 14 heerlijk sauzen en gezonde salades.

Toch liever bij ons genieten? Welkom!

Wij serveren je graag iets lekkers van onze menukaart. Van borrelplankje tot lunchgerecht en van een lekker huisgemaakt taartje tot een diner. Ons keukenteam maakt het graag voor je. Heb je (dieet)wensen? Geef het gerust aan ons door!

Reserveer hieronder gelijk een tafeltje!

Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Gezelligheid

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Dinsdag gesloten
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur*

Zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur**
* Keuken tot 20.00 uur geopend
* Keuken tot 17.00 uur geopend

Genieten

Contact

Grotestraat 60-A

6711 AN Ede gld

Telefoonnummer: 0318-616578

E-mailadres: info@bijdetoren.nl

Gerealiseerd door: The Differenzz Marketing & Communicatie en NIKU Solutions

© 2020 Bij de Toren. Alle rechten voorbehouden.