Over ons

Home > Over ons

Wij heten u van harte welkom bij lunchroom “Bij de Toren, eten & drinken” BdT is helemaal klaar voor deze tijd. De fraaie ambiance die binnen heerst laten wij terugkomen op ons gezellige terras. De lunchroom bestaat al sinds 1988 en is nu een begrip aan het worden als lunchroom bij de Toren in het centrum van Ede.

De sfeer van “Bij de Toren, eten & drinken”

Sfeer vinden wij belangrijk. Daarom besteden wij veel persoonlijke aandacht aan onze gasten. In onze lunchroom verwelkomen wij graag een breed publiek. Jong en oud komen hier gezamenlijk bijeen om een heerlijk kop koffie te drinken, een krantje te lezen of een hapje te eten. Met uiteraard gratis WiFi.

Goede prijs/ kwaliteit

Bij de Toren wil iedereen laten kennismaken met de beste kwaliteit, die is terug te vinden in al onze producten, inrichting en personeel. Onze soepen worden met veel passie gemaakt. Warm vlees wordt op lage temperatuur gegaard in onze oven waardoor smaak en structuur uitmuntend zijn. Onze koffie is dezelfde die ook in sterrenrestaurants wordt geschonken. De bonen laten we branden door één van de beste koffiebranders “het mooie merk” Mocca d’Or. Daarnaast hebben wij de Bruschetta als lunchgerecht geïntroduceerd in Nederland. In Frankrijk en Italië is dit lunchgerecht al een daverend succes gebleken. Ede heeft nu de primeur. Ook de uitsmijters, kroketten, (toren)hamburgers e.d. ontbreken uiteraard niet op de kaart. Hier is gekozen voor de beste kwaliteit. De prijzen zijn vriendelijk en zeer concurrerend. Ervaar het graag zelf…

Bij Bij de Toren Eten & Drinken is iedereen welkom

Leuk dat je onze website bezoekt!

Op een fantastische locatie, midden in het kloppende hart van het smaakvolle Ede centrum, is iedereen welkom om volop te genieten van onze gastvrijheid en gezelligheid. Wij serveren met een vleugje 'Veluwe' heerlijke gerechten en drankjes. Een gezellig tafeltje reserveren is wel handig: op ons gevelterras of aan een tafeltje binnen. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog ons Menu to Go afhalen. Dus kan je thuis ook genieten én proeven van Bij de Toren Eten & Drinken. Lees er hieronder meer over!

Geniet volop bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Bij ons is iedereen welkom!

Onze deuren staan weer wagenwijd open voor jullie. Daarom verwelkomen we je graag op ons buitenterras of aan een gezellig tafeltje binnen. Ook het afhalen van onze gerecht is nog steeds mogelijk.

Fijn om je weer te zien

Wil je bij ons werken?
Als zelfstandig werkend kok? Leuk!
Klik dan hier om er meer over te lezen.

Leuk je te ontmoeten!

Veilig genieten doe je bij ons
Wij letten op de gastvrijheid, zoals je van Bij de Toren Eten & Drinken bent gewend én op elkaar. Binnen staan onze 'kuchschermen', dus ook binnen geniet je op 'veilige manier'.

Wil je een tafeltje reserveren?
Leuk! Reserveer een gezellig plekje via telefoonnummer 0318-616578 of mail naar info@bijdetoren.nl. Aan de deur reserveren kan natuurlijk ook. Of klik hieronder om ons reserveringsformulier in te vullen.

Gezellig dat je er bent!

Verse kwaliteit!

Lekker op ons buitenterras genieten of aan een binnentafeltje? Ons keukenteam werkt zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Daarnaast hechten wij veel waarde aan versheid en kwaliteit. En dat proef je!

Veganistisch & vegetarisch

Voor iedere smaak is er een heerlijk gerecht of drankje op onze menukaart te vinden. Zo ontdek je bijvoorbeeld ook verschillende veganistische en vegetarische gerechten op onze menukaart. Bestel je iets lekkers van ons Menu to Go? Dan gaat ons keukenteam met jouw bestelling aan de slag. En kan je thuis heerlijk genieten van vers gemaakte gerechten.

Volop proeven, genieten en gezelligheid bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Onze openingstijden
Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Dinsdag gesloten
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur (keuken tot 20.30 uur)
Zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur

Op zondag 28 november (tijdens de koopzondag) zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Wil je een gerecht afhalen? Bestel dan voor 17.00 uur!
Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken

Ons Menu to Go!

Je vindt in ons Menu to Go een diversiteit aan gerechten, zodat er voor ieders smaak iets lekkers te bestellen is. Ga je voor een lekker lunchgerecht? Of kies je een heerlijk vers Italiaans pastagerecht. Bestel er meteen een lekker (non-alcoholisch) drankje bij en je hebt een complete lunch- of avondmaaltijd voor thuis

Plaats je bestelling dagelijks (behalve dinsdagen) voor 17.00 uur!

Ontdek hieronder ons hele Menu to Go

Dit is een test beschrijving
Dit is een test beschrijving

Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Gezelligheid

Openingstijden*Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uurDinsdag gesloten
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur/keuken tot 20.30 uur
Zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur

* Wil je een gerecht afhalen?
Bestel dan voor 17.00 uuraats je bestelling voor 17.00 uur

Genieten

Contact

Grotestraat 60-A

6711 AN Ede gld

Telefoonnummer: 0318-616578

E-mailadres: info@bijdetoren.nl

Gerealiseerd door: The Differenzz Marketing & Communicatie en NIKU Solutions

© 2020 Bij de Toren. Alle rechten voorbehouden.