Over ons

Home > Over ons

Wij heten u van harte welkom bij lunchroom “Bij de Toren, eten & drinken” BdT is helemaal klaar voor deze tijd. De fraaie ambiance die binnen heerst laten wij terugkomen op ons gezellige terras. De lunchroom bestaat al sinds 1988 en is nu een begrip aan het worden als lunchroom bij de Toren in het centrum van Ede.

De sfeer van “Bij de Toren, eten & drinken”

Sfeer vinden wij belangrijk. Daarom besteden wij veel persoonlijke aandacht aan onze gasten. In onze lunchroom verwelkomen wij graag een breed publiek. Jong en oud komen hier gezamenlijk bijeen om een heerlijk kop koffie te drinken, een krantje te lezen of een hapje te eten. Met uiteraard gratis WiFi.

Goede prijs/ kwaliteit

Bij de Toren wil iedereen laten kennismaken met de beste kwaliteit, die is terug te vinden in al onze producten, inrichting en personeel. Onze soepen worden met veel passie gemaakt. Warm vlees wordt op lage temperatuur gegaard in onze oven waardoor smaak en structuur uitmuntend zijn. Onze koffie is dezelfde die ook in sterrenrestaurants wordt geschonken. De bonen laten we branden door één van de beste koffiebranders “het mooie merk” Mocca d’Or. Daarnaast hebben wij de Bruschetta als lunchgerecht geïntroduceerd in Nederland. In Frankrijk en Italië is dit lunchgerecht al een daverend succes gebleken. Ede heeft nu de primeur. Ook de uitsmijters, kroketten, (toren)hamburgers e.d. ontbreken uiteraard niet op de kaart. Hier is gekozen voor de beste kwaliteit. De prijzen zijn vriendelijk en zeer concurrerend. Ervaar het graag zelf…


Leuk dat je Bij de Toren Eten & Drinken bezoekt

Onze deuren staan weer open!

Op een fantastische locatie, midden in het kloppende hart van het smaakvolle centrum van Ede, is iedereen welkom om volop te genieten van onze gastvrijheid en gezelligheid. Wij serveren met een vleugje 'Veluwe' heerlijke gerechten en dranken. Een gezellig tafeltje reserveren is wel handig: op ons gevelterras of aan een tafeltje binnen. Lees meer over ons op onze website.

Geniet volop bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Zondag 30 januari...

... vieren wij onze heropening met jullie. Kom dus gezellig lunchen of dunchen (= vroeg dineren en laat lunchen). Wij zijn die zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Naast heerlijke gerechten, lekkere drankjes en onze nieuwste (Italiaanse) wijnen geniet je nog eens extra van onze live muziek!

Geniet van onze gezelligheid!

Bij ons is iedereen welkom!

Onze deuren staan weer wagenwijd voor je open. Daarom verwelkomen we je graag op ons gevelterras of aan een gezellig tafeltje binnen.

Fijn om je weer te zien!

Wil je alvast reserveren?
Leuk! Wij moesten onze deuren vanaf 19 december 2021 weer sluiten, maar je kunt alvast voor bijvoorbeeld januari reserveren. Wij houden je dan natuurlijk op de hoogte als het alsnog niet mogelijk is om te komen. Reserveer dus voor (na midden januari 2022) een gezellig plekje via mail naar info@bijdetoren.nl. Of klik hieronder om ons reserveringsformulier in te vullen.

Gezellig om je in januari weer te zien!

Wil je bij ons werken?
Leuk! Wij zoeken regelmatig collega's. Neem gerust contact met ons op. Op dit moment zoeken wij een zelfstandig werkend kok? Klik dan hier om er meer over te lezen.

Leuk je te ontmoeten!

Veilig genieten doe je bij ons
Wij letten op de gastvrijheid, zoals je van Bij de Toren Eten & Drinken bent gewend én op elkaar. Binnen staan onze 'kuchschermen', dus ook binnen geniet je vanaf januari 2022 op 'veilige manier'.

Verse kwaliteit!

Ons keukenteam werkt zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Daarnaast hechten wij veel waarde aan versheid en kwaliteit. En dat proef je!

Veganistisch & vegetarisch

Voor iedere smaak is er een heerlijk gerecht of drankje op onze menukaart te vinden. Zo ontdek je bijvoorbeeld ook verschillende veganistische en vegetarische gerechten op onze menukaart.

Volop proeven, genieten en gezelligheid bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Dit is een test beschrijving
Dit is een test beschrijving

Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Gezelligheid

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Dinsdag gesloten
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur*
Zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur

* Keuken sluit om 20.00 uur

Genieten

Contact

Grotestraat 60-A

6711 AN Ede gld

Telefoonnummer: 0318-616578

E-mailadres: info@bijdetoren.nl

Gerealiseerd door: The Differenzz Marketing & Communicatie en NIKU Solutions

© 2020 Bij de Toren. Alle rechten voorbehouden.