Ontmoet ons team


Bij de Toren Eten & Drinken werkt met een enthousiast team

Ieder van ons heeft z'n eigen expertise en vakgebied. De passie van iedereen in ons team ervaar je vanaf het moment dat je bij ons naar binnenstapt totdat je weer naar buiten gaat. Eén ding hebben wij met elkaar gemeen: onze gasten staan centraal! Dat voel je als je welkom geheten wordt, dat proef je in de gerechten van ons keukenteam en dat ervaar je bovendien in de hele uitstraling van Bij de Toren Eten & Drinken.

Benieuwd naar ons team?

Lees hieronder dan snel verder!

Dit zijn wij!

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die onze gasten allemaal graag ontzorgen en centraal zetten. Belangrijk, zo vinden wij. Dat ervaar je als je binnenkomt, je onze gerechten proeft en een praatje met ons maakt.

Leuk om je snel te zien!

Praatje vanuit de bediening

Dat Arno trots is, merken wij vaak. Dat maakt het werken bij Bij de Toren nóg leuker. Dit in combinatie met de gezelligheid van de gasten maakt het voor ons compleet. Wij ontzorgen graag de gasten door ze persoonlijk te benaderen en ze net even wat extra’s te bieden. Zelfs in deze lastige tijd. Met een praatje en een glimlach serveren wij nog steeds onze gasten door ze te laten genieten van ons Menu to Go. Eerlijk is eerlijk: wij kijken uit naar het moment dat al onze deuren weer opengaan.

Leuk om jou binnenkort te spreken!

Praatje van Arno

Ik ben de trotse eigenaar van Bij de Toren Eten & Drinken en dat woord spreek ik als eerste uit als ik praat over de zaak. Vooral trots op mijn team en hun enthousiasme om bij Bij de Toren te werken. Ook trots op wat wij met z’n allen hebben neergezet. Het is namelijk goed gelukt om onze identiteit te vertalen naar onze menukaart, ons team en ons interieur. Je merkt dat dit een positieve uitstraling heeft op onze gasten. Daar doen we het allemaal voor: onze gasten tevreden de deur uit laten gaan om ze vervolgens snel weer te verwelkomen.

Graag tot snel!

Praatje vanuit de keuken

Als keukenpersoneel van Bij de Toren Eten & Drinken weten wij onze gasten te verrassen met een diversiteit aan gerechten. Met een vleugje Italiaanse smaken maken wij verschillende gerechten: van vegetarische tot aan heerlijke pasta's. Het is prettig werken vanuit de open keuken, want zo ervaren we echt hoe onze gasten genieten en 'proeven' we de sfeer dagelijks. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt. En heeft u een suggestie voor ons? Laat het dan ook vooral weten.

Welk gerecht mogen wij voor jou bereiden?

Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Gezelligheid

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Dinsdag gesloten
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur*

Zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur**
* Keuken tot 20.00 uur geopend
* Keuken tot 17.00 uur geopend

Genieten

Contact

Grotestraat 60-A

6711 AN Ede gld

Telefoonnummer: 0318-616578

E-mailadres: info@bijdetoren.nl

Gerealiseerd door: The Differenzz Marketing & Communicatie en NIKU Solutions

© 2020 Bij de Toren. Alle rechten voorbehouden.