Over ons

Home > Over ons

Wij heten u van harte welkom bij lunchroom “Bij de Toren, eten & drinken” BdT is helemaal klaar voor deze tijd. De fraaie ambiance die binnen heerst laten wij terugkomen op ons gezellige terras. De lunchroom bestaat al sinds 1988 en is nu een begrip aan het worden als lunchroom bij de Toren in het centrum van Ede.

De sfeer van “Bij de Toren, eten & drinken”

Sfeer vinden wij belangrijk. Daarom besteden wij veel persoonlijke aandacht aan onze gasten. In onze lunchroom verwelkomen wij graag een breed publiek. Jong en oud komen hier gezamenlijk bijeen om een heerlijk kop koffie te drinken, een krantje te lezen of een hapje te eten. Met uiteraard gratis WiFi.

Goede prijs/ kwaliteit

Bij de Toren wil iedereen laten kennismaken met de beste kwaliteit, die is terug te vinden in al onze producten, inrichting en personeel. Onze soepen worden met veel passie gemaakt. Warm vlees wordt op lage temperatuur gegaard in onze oven waardoor smaak en structuur uitmuntend zijn. Onze koffie is dezelfde die ook in sterrenrestaurants wordt geschonken. De bonen laten we branden door één van de beste koffiebranders “het mooie merk” Mocca d’Or. Daarnaast hebben wij de Bruschetta als lunchgerecht geïntroduceerd in Nederland. In Frankrijk en Italië is dit lunchgerecht al een daverend succes gebleken. Ede heeft nu de primeur. Ook de uitsmijters, kroketten, (toren)hamburgers e.d. ontbreken uiteraard niet op de kaart. Hier is gekozen voor de beste kwaliteit. De prijzen zijn vriendelijk en zeer concurrerend. Ervaar het graag zelf…

Welkom bij Bij de Toren Eten & Drinken

Leuk dat je onze website bezoekt!

Op een fantastische locatie, midden in het kloppende hart van het smaakvolle Ede centrum, kan je bij ons in een gezellige sfeer volop genieten. Helaas hebben wij op donderdag 15 oktober onze deuren moeten sluiten. Je kunt tot nader bericht helaas niet binnen bij ons genieten, maar... Wel kan je thuis genieten én proeven van Bij de Toren Eten & Drinken. Lees er hieronder alles over!

Geniet van Bij de Toren Eten & Drinken en eet smakelijk!

Ontdek Bij de Toren to Go!

Sinds donderdag 15 oktober zijn ook onze deuren helaas tot nader bericht gesloten. In de tussentijd kan je gerechten en drankjes van onze hele drank- en menukaart afhalen. Op deze manier kan je toch genieten van Bij de Toren Eten & Drinken en alle drankjes en heerlijke gerechten proeven!

Bestellen? Lees dan verder!

Bestellen is eenvoudig!

Wil je een drankje of gerecht afhalen? Leuk! Van maandag t/m zaterdag (behalve op dinsdagen) kan je tussen 11.30 en 17.00 uur bij ons terecht. Op vrijdagen zelfs tot 19.00 uur.

Kies uit onze hele drank- en menukaart, bestel via ons online bestelformulier, telefonisch (via 0318-616578) of kom gewoon langs! Afhalen en (contactloos) betalen doen wij natuurlijk op veilige en verantwoorde manier.

Vers en kwaliteit!

Goed om te weten dat ons keukenteam met jouw bestelling aan de slag gaat zodra jij arriveert. Je moet dus even wachten. Dat doen wij bewust, want wij hechten veel waarde aan versheid en kwaliteit. Zo loop jij dus met vers gemaakte gerechten bij ons de deur uit en kan je thuis volop genieten en proeven van Bij de Toren Eten & Drinken!

Let op:

Mocht het druk zijn, dan kan het voorkomen dat we je vriendelijk vragen even buiten te wachten.

Dank voor jouw begrip!

Ons Menu to Go!

Je kiest een lekker drankje en gerecht van onze bestaande menukaart en haalt deze vervolgens bij ons op. Bestel bijvoorbeeld jouw favoriete lunchgerecht. Of kies een heerlijk vers Italiaans pastagerecht. Bestel er meteen een lekker (non-alcoholisch) drankje bij en je hebt een complete lunch- of avondmaaltijd!

Ontdek hieronder ons hele Menu to Go

Dit is een test beschrijving
Dit is een test beschrijving

Tot snel bij Bij de Toren Eten & Drinken!

Gezelligheid

Openingstijden

Maandag van 10.00 - 17.30 uur

Dinsdag gesloten (ons dagje weekend)

Woensdag van 10.00 - 17.30 uur

Donderdag van 10.00 - 17.30 uur

Vrijdag van 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag van 09.30 - 17.30 uur

Zondag gesloten (m.u.v. koopzondagen)

Genieten

Contact

Grotestraat 60-A

6711 AN Ede gld

Telefoonnummer: 0318-616578

E-mailadres: info@bijdetoren.nl

Gerealiseerd door: The Differenzz Marketing & Communicatie en NIKU Solutions

© 2020 Bij de Toren. Alle rechten voorbehouden.